Wie is Ardinna?

Ardinna is ontstaan door een krachtenbundeling van Stijn Hofman en Luc Verhulst. De naam Ardinna is ingegeven door onze twee gedeelde passies: de Ardennen en resultaatgedreven werken. Inspiratie vonden we in oude geschriften van de eerste Keltische volkeren die zich in de Belgische Ardennen vestigden. Zij verheerlijkten hun godin Arduinna die symbool stond voor “de hoogtes/toppen” in hun landschap. En onze klanten de top laten bereiken, is exact wat we doen. Door één focus te houden: resultaat.

Allebei deden we ervaring op in diverse domeinen en sectoren. Rond de competentie van ons staat een team van hooggespecialiseerde professionals.

Stijn Hofman

Stijn HofmanAl ruim 15 jaar gespecialiseerd in de verschillende supply chain domeinen, ERP-selectie & implementatie, productiebeheer, magazijnorganisatie, aankoopbeheer, transport- en distributiemanagement. Altijd vertrekkend vanuit een diepe, onderbouwde kennis van de processen om zo op te bouwen naar de best werkbare oplossing en maximaal resultaat voor de klant. In het verleden aan de slag bij Grada International (directeur aankoop), X-STRA en Moore (business consultant) en voedingsholding Q-group (COO).

Luc Verhulst

Luc VerhulstRuime ervaring in publieke en private sector in algemeen management, strategisch management, marketing en business development. Gespecialiseerd in general management, marketing, people management en strategie-implementatie. In het verleden aan de slag bij Dexia Bank (Corporate Communication), X-STRA (co-founder), Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen (directeur), 18 jaar CEO & executive president van voedingsholding Q-group en actueel ook CEO van Gezondheidscampus Sanapolis en bestuurder bij diverse vennootschappen.

Jochen Bradt

Jochen BradtSterke expertise in supply chain en aankoop met kennis van het effectief en efficiënt managen van projecten, middelen en medewerkers. Met een consistente en bewezen staat van dienst in het succesvol toepassen van processen die de efficiëntie verbeteren, de bedrijfskosten verlagen en tegelijkertijd de prestaties verhogen. Jochen is analytisch, IT-minded en een gedreven teamspeler.

Zijn ervaring bouwde hij onder meer op als aankoper bij Be Food en De Bruycker NV en Purchase & supply chain manager bij Q-group. In die rollen realiseerde hij projecten zoals een algemene optimalisatie van de aankoopdienst (assortiments-doorlichting, leveranciers beoordelen, nieuwe partnerships aangaan, ...), implementatie digitale besteltools, migratie van twee productiesites naar één gebouw en de inrichting van een flexibel prijsbeheer rekening houdend met sterk schommelende markt in de voedingsindustrie. Daarnaast stond Jochen in voor een aantal automatiseringen bij voorraadwaardering en bouwprojecten.

Geert Steen

Geert SteenErvaringsdeskundige als manager met een totale eindverantwoordelijkheid op gebied van aankoop, verkoop, administratie, boekhouding, aanwerving, coaching en opleiding van personeel. Het leiden van een KMO zit in Geert zijn DNA en hij is een sterke team player en motivator met een uitstekend helikopterzicht. Daarnaast werkt Geert zeer direct, probleemoplossend en is hij een echte doorzetter. Een West-Vlaamse manager die weet hoe hij teams en bedrijven moet aansturen. Dat blijkt ook uit zijn sterke ervaring als zaakvoerder van Volvo Waregem Cars, crisismanager bij een verhuurbedrijf van transportwagens en CEO van een internationaal transportbedrijf.

Anouk Kolsteren

Anouk KolsterenErvaringsdeskundige in ondersteunende functies in domeinen zoals administratie, logistiek, kwaliteit, schuldbemiddeling, HR en productie. Door ervaring heeft Anouk een sterk opgebouwde globale visie van de verschillende diensten in een bedrijf en gaat ze altijd op zoek naar de beste oplossing voor het bedrijf. Anouk is pro-actief, goed met mensen, en werkt ze zeer gericht en probleemoplossend.

Anouk deed ervaring op als commercieel assistent en allround assistent bij Meurice Merloni, Eurotube, Bières et Fromages de Chimay en Salaisons du Hainaut/Q-group. Zaken zoals commerciële ondersteuning van een sales equipe, logistieke coördinatie, HR, prijsopvolging, vervoerdocumenten, … kennen voor haar geen geheimen. Daarnaast heeft Anouk ook ervaring als kwaliteitsassistent in de voedingsindustrie.

Lieven Volckaert

Lieven VolckaertLieven studeerde af als Master in de Wetenschappen (biochemie en biotechnologie) en vulde dat aan met bijkomende opleidingen zoals onder meer interne auditor IFS en ISO22000. Hij is een sterke analytische denker die steeds rekening houdt met de lange termijn. Lieven heeft ervaring in strategische optimalisatieoefeningen, planning, supply chain, people management en IT. Hij gaat altijd op zoek naar de ideale oplossing, in samenspraak met en op maat van onze klanten.

Zijn ervaring bouwde Lieven de afgelopen jaren op als aankoper en supply chain verantwoordelijke bij onder meer AluK Belgium en Q-group en als aankoop- & kwaliteitsmanager bij Bakkerij Thyssen. Door die rijke ervaring is Lieven een expert in purchase management en supply chain. Hij heeft een sterke analytische ingesteldheid, is zeer oplossingsgericht en focust op proces- en IT-gerichte ondersteuning.

Philippe Noyen

Philippe NoyenAls Master Handelsingenieur vulde Philippe zijn knowhow aan via een Vlerick-JiGMO-traject. Philippe is een sterk analytische denker die steeds rekening houdt met de lange termijn. Hij heeft ervaring in strategische oefeningen, productie, supply chain, people management en IT. We omschrijven Philippe nog het best als een analytische, oplossingsgerichte people manager met een sterke focus op IT en processen. Daarnaast vult hij die kenmerken aan met de competentie om bedrijven te ondersteunen in het uitwerken van hun strategische visie.

Philippe deed ervaring op als operations manager bij Noyen NV en algemeen verantwoordelijke bij het Gentse patisseriebedrijf Julie’s House.

Referenties

Onze aanpak is sectoroverschrijdend. Cruciaal voor onze werkwijze is een resultaatgerichte en businessgedreven methodiek. In deze bedrijven bouwden beide zaakvoerders hun expertise op en realiseerden ze diverse projecten.

Grada International
Atlas Copco
Sanapolis
Q-group
Elektrotechniek Van Hecke
Gourmet Invent
TAC
Van Pellicom
Noyen
Chimay Tradition
Upgrade Energy
Tender Experts
AZ Alma
Brouwerij Van Steenberge
de Thuiszorgwinkel
CM
Advoconsult
Alter expo
Warfid
Ardinna gebruikt op deze website alleen strikt noodzakelijke of analytische cookies: Aanvaarden Meer info