Wie is Ardinna?

Ardinna is ontstaan door een krachtenbundeling van Stijn Hofman en Luc Verhulst. De naam Ardinna is ingegeven door onze twee gedeelde passies: de Ardennen en resultaatgedreven werken. Inspiratie vonden we in oude geschriften van de eerste Keltische volkeren die zich in de Belgische Ardennen vestigden. Zij verheerlijkten hun godin Arduinna die symbool stond voor “de hoogtes/toppen” in hun landschap. En onze klanten de top laten bereiken, is exact wat we doen. Door één focus te houden: resultaat.

Allebei deden we ervaring op in diverse domeinen en sectoren. Rond de competentie van ons staat een team van hooggespecialiseerde professionals.

Stijn Hofman

Stijn HofmanAl ruim 15 jaar gespecialiseerd in de verschillende supply chain domeinen, ERP-selectie & implementatie, productiebeheer, magazijnorganisatie, aankoopbeheer, transport- en distributiemanagement. Altijd vertrekkend vanuit een diepe, onderbouwde kennis van de processen om zo op te bouwen naar de best werkbare oplossing en maximaal resultaat voor de klant. In het verleden aan de slag bij Grada International (directeur aankoop), X-STRA en Moore (business consultant) en voedingsholding Q-group (COO).

Luc Verhulst

Luc VerhulstRuime ervaring in publieke en private sector in algemeen management, strategisch management, marketing en business development. Gespecialiseerd in general management, marketing, people management en strategie-implementatie. In het verleden aan de slag bij Dexia Bank (Corporate Communication), X-STRA (co-founder), Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen (directeur), 18 jaar CEO & executive president van voedingsholding Q-group en actueel ook CEO van Gezondheidscampus Sanapolis en bestuurder bij diverse vennootschappen.

Geert Steen

Geert SteenErvaringsdeskundige als manager met een totale eindverantwoordelijkheid op gebied van aankoop, verkoop, administratie, boekhouding, aanwerving, coaching en opleiding van personeel. Het leiden van een KMO zit in Geert zijn DNA en hij is een sterke team player en motivator met een uitstekend helikopterzicht. Daarnaast werkt Geert zeer direct, probleemoplossend en is hij een echte doorzetter. Een West-Vlaamse manager die weet hoe hij teams en bedrijven moet aansturen. Dat blijkt ook uit zijn sterke ervaring als zaakvoerder van Volvo Waregem Cars, crisismanager bij een verhuurbedrijf van transportwagens en CEO van een internationaal transportbedrijf.

Anouk Kolsteren

Anouk KolsterenErvaringsdeskundige in ondersteunende functies in domeinen zoals administratie, logistiek, kwaliteit, schuldbemiddeling, HR en productie. Door ervaring heeft Anouk een sterk opgebouwde globale visie van de verschillende diensten in een bedrijf en gaat ze altijd op zoek naar de beste oplossing voor het bedrijf. Anouk is pro-actief, goed met mensen, en werkt ze zeer gericht en probleemoplossend.

Anouk deed ervaring op als commercieel assistent en allround assistent bij Meurice Merloni, Eurotube, Bières et Fromages de Chimay en Salaisons du Hainaut/Q-group. Zaken zoals commerciële ondersteuning van een sales equipe, logistieke coördinatie, HR, prijsopvolging, vervoerdocumenten, … kennen voor haar geen geheimen. Daarnaast heeft Anouk ook ervaring als kwaliteitsassistent in de voedingsindustrie.

Lieven Volckaert

Lieven VolckaertLieven studeerde af als Master in de Wetenschappen (biochemie en biotechnologie) en vulde dat aan met bijkomende opleidingen zoals onder meer interne auditor IFS en ISO22000. Hij is een sterke analytische denker die steeds rekening houdt met de lange termijn. Lieven heeft ervaring in strategische optimalisatieoefeningen, planning, supply chain, people management en IT. Hij gaat altijd op zoek naar de ideale oplossing, in samenspraak met en op maat van onze klanten.

Zijn ervaring bouwde Lieven de afgelopen jaren op als aankoper en supply chain verantwoordelijke bij onder meer AluK Belgium en Q-group en als aankoop- & kwaliteitsmanager bij Bakkerij Thyssen. Door die rijke ervaring is Lieven een expert in purchase management en supply chain. Hij heeft een sterke analytische ingesteldheid, is zeer oplossingsgericht en focust op proces- en IT-gerichte ondersteuning.

Maarten Van Overloop

Maarten Van OverloopNa zijn lerarenopleiding Biologie en Engels, specialiseerde Maarten zich nog via extra opleidingen systeem- en netwerkbeheer, zowel in MS Windows als Linus. Die sterke IT-competenties vertalen zich in zijn belangrijkste kenmerken: sterk analytisch en IT-minded. Dat combineert teamspeler Maarten met een zeer hands on en een gedreven aanpak die focust op resultaat. In zijn loopbaan deed hij ervaring op als verantwoordelijke warehousing, procurement, ICT management en supply chain. Maarten was onder meer aan de slag bij dé pensenspecialist in België Noyen NV. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, de magazijnen, IT en supply chain management. Verdere ervaring deed hij op bij onder meer Atlas Copco als planner op de afdeling Power Technique Service in België.

Jakob Van Den Bossche

Jakob Van Den BosscheJakob is op dit moment de jongste telg binnen Ardinna-familie. Hij behaalde zijn Master of Science in Business Economics aan de Universiteit Gent. Internationaal deed hij ervaring op tijdens zijn bachelors degree in Corporate Managemen & Economics in het Duitse Friedrichshafen. Na zijn studies ging hij aan de slag bij Callebaut Collective als digital expert & growth analyst. Vanuit die ervaring bouwde Jakob een grondige kennis op in data-analyse en marketing. Hij is sterk in het herkennen van dieperliggende noden van het bedrijf en de intrinsieke motivaties van de klant. Vanuit die sterkte weet hij perfect aan draagvlak te creëren bij de verschillende stakeholders. In zijn vrije tijd verkent Jakob graag andere horizonten. Dat deed hij recent door in New York een opleiding bartender te volgen en drie maanden in het hoge Noorden te gaan werken op een husky-farm.

Chantal Neirinck

Chantal NeirinckChantal behaalde een Bachelor’s degree in Business communication en een Master’s degree (cum laude) in International Business aan de Vlekho Business School of Brussels.
Een gepassioneerde marketing & sales professional met een hands-on & one-to-one approach en highly experienced in marketingstrategie, merkidentiteit/positionering, activatie en ondersteuning op commerciële afdelingen.
Ze biedt ondersteuning aan ondernemingen die investeren in groei, is pragmatisch en resultaatgedreven. 🏆
20 jaar professioneel actief in diverse sectoren.
Proven successen voor projecten bij Colruyt Group, Big Green Egg, Enterprise Ireland, EU campagnes, ... .

Wim Van laer

Wim Van laerWim behaalde een Bachelor Electro-Mechanica (De Nayer Institiuut), een Banaba Efficiënte productieorganisatie (KU Leuven) en een Master Practitioner NLP (Rotterdam).
Daarnaast volgde hij verschillende managementopleidingen waardoor hij zich ontwikkeld heeft tot een veelzijdige ondernemer die in alle situaties op zoek gaat naar opportuniteiten.
Zijn ruime ervaring in diverse sectoren, in strategische posities en de coördinatie van verschillende projecten zijn een belangrijke meerwaarde. Zijn leiderschapsstijl vertrekt vanuit een verbindende aanpak, waarbij “kennis delen en inzetten”, shared leadership, continuous improvement de drijfveren zijn die hij dagelijks inzet om op het terrein kwalitatieve en effectieve diensten/producten te realiseren. Energie krijgt hij van het oplossen van strategische vraagstukken en van een bijdrage te kunnen leveren aan de positieve en duurzame groei van zijn omgeving.

Referenties

Onze aanpak is sectoroverschrijdend. Cruciaal voor onze werkwijze is een resultaatgerichte en businessgedreven methodiek. In deze bedrijven bouwden we onze expertise op en realiseerden we diverse projecten.

Grada International
Atlas Copco
Sanapolis
Q-group
Elektrotechniek Van Hecke
Gourmet Invent
TAC
Van Pellicom
Noyen
Chimay Tradition
Upgrade Energy
Tender Experts
AZ Alma
Brouwerij Van Steenberge
de Thuiszorgwinkel
CM
Advoconsult
Alter expo
Warfid
Technopolis
Youpea
Ardinna gebruikt op deze website alleen strikt noodzakelijke of analytische cookies: Aanvaarden Meer info