Jobs

Ardinna is een jong en dynamisch bedrijf dat bedrijven strategisch laat focussen en operationele efficiƫntie realiseert voor haar klanten.

Om onze groei te ondersteunen zijn we momenteel op zoek naar:

Supply chain specialist

De ideale kandidaat heeft de afgelopen drie jaar gewerkt in dit domein en heeft ervaring met domeinen als voorraadbeheer, productieplanning of business procesmanagement.

Startende handelsingenieur

Je bent klaar om de arbeidsmarkt op te gaan en wil meteen aan de slag bij een ambitieuze, jonge en dynamische werkgever? Je wil snel aan de slag bij boeiende bedrijven om uitdagende projecten aan te pakken en de klant maximaal resultaat te geven? Je bent leergierig, ambitieus en je houdt van afwisselende en uitdagende omgevingen? Combineer dit met een gezonde dosis ondernemerschap en je bent bij Ardinna aan het goede adres. Ardinna biedt je een competitief loon, verticale en horizontale doorgroeimogelijkheden en een jong en dynamisch management team. Ga je bij ons aan de slag, dan kan je rekenen op een bijzondere werkplek. Je combineert thuiswerk en werken bij de klant met ons originele kantoor in Gezondheidscampus Sanapolis. Midden in een groene oase van 33 hectare kan je op elk moment van de dag tijd maken om te wandelen, lopen, mountainbiken, ... Een aanbod dat de komende jaren nog sterk zal uitbreiden. Hoe dan ook, we bieden je een frisse en andere kijk op 'je kantoor'...

Stuur je cv en motivatie door naar @ en overtuig ons van jouw kwaliteiten.

Ardinna gebruikt op deze website alleen strikt noodzakelijke of analytische cookies: Aanvaarden Meer info